Workshop-Decopatch
In verband met de maatregelen omtrent Corona hebben wij tot nader order alle workshops geannuleerd. 

Decopatch workshop? Gewoon eens doen!

Met Decopatch kunt u allerlei objecten bekleden met behulp van Paperpatch lijm & vernis inéén en het ruime assortiment Decopatch design papier. Het is ontzettend leuk om te doen en er kan niets mis gaan. Geweldig toch? Je kiest een voorwerp uit en een aantal vellen Decopatch design papier die u leuk vind, potje Paperpatch lijm & vernis inéén en een goede kwast erbij en u gaat heerlijk aan de slag. Decopatch papier heeft grote voordelen: het scheurt niet tijdens het plakken en de kleuren lopen niet in elkaar over. Het is zo leuk en ontspannend om te doen dat u al snel alles om uw heen vergeet.

Decopatch Objecten zijn gemaakt van papier-maché en zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld een giraf van 13 cm maar ook een giraf van 1,60 meter. U kunt zich voorstellen dat u er volledig in opgaat met het beplakken van een giraf van dit formaat! Want het eindreultaat is verbluffend.
Vogelhuisjes, ladekastjes, allerlei dieren van klein tot xxl, vazen in diverse maten, maskers, bomen, sieraden enz. het is er allemaal.

De workshop kan eventueel aangepast worden aan jouw wensen want de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik zorg voor de juiste materialen en instructies zodat jij/jullie een gezellige creatieve middag/avond hebben. Alle workshops zijn geheel verzorgd: inclusief koffie/thee en fris en natuurlijk wat lekkers. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de workshop staat plezier hebben op nummer één. Met als doel om aan het eind van de workshop naar huis te gaan met een prachtig zelfgemaakte creatie!

Bij 6 personen kan een workshop doorgaan! De prijs is afhankelijk van welke worksop u wilt doen.

Bij interresse, vragen en/of boekingen kunt u via info@creapoint.nl contact met ons opnemen. Of reserveer je plek gelijk via de website door op de workshop te klikken

Met creatieve groet,

CreaPoint
Marcia en Marga

 Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.