Log hier in om te bestellen:


Nieuwe klant
Login

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.


Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en dezelfde dag verzenden*.
*(mits alles voorradig)

Brievenbuspost Nederland
Bestelling van 0 tot 15 euro    € 2,00
boven de 15 euro                  gratis

 
Pakketpost Nederland
Bestelling van 0 tot 65 euro    € 5,25
boven de 65 euro                  gratis

 


Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister Cash of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kan overmaken.
 


Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl of bellen op 074-8527053
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons
contactformulier.
Decopatch workshop? Gewoon eens doen!

Met Decopatch kunt u allerlei objecten bekleden met behulp van Paperpatch lijm & vernis inéén en het ruime assortiment Decopatch design papier. Het is ontzettend leuk om te doen en er kan niets mis gaan. Geweldig toch? Je kiest een voorwerp uit en een aantal vellen Decopatch design papier die u leuk vind, potje Paperpatch lijm & vernis inéén en een goede kwast erbij en u gaat heerlijk aan de slag. Decopatch papier heeft grote voordelen: het scheurt niet tijdens het plakken en de kleuren lopen niet in elkaar over. Het is zo leuk en ontspannend om te doen dat u al snel alles om uw heen vergeet.

Decopatch Objecten zijn gemaakt van papier-maché en zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld een giraf van 13 cm maar ook een giraf van 1,60 meter. U kunt zich voorstellen dat u er volledig in opgaat met het beplakken van een giraf van dit formaat! Want het eindreultaat is verbluffend.
Vogelhuisjes, ladekastjes, allerlei dieren van klein tot xxl, vazen in diverse maten, maskers, bomen, sieraden enz. het is er allemaal.

De workshop kan eventueel aangepast worden aan uw wensen want de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik zorg voor de juiste materialen en instructies zodat u/jullie een gezellige creatieve middag/avond hebben. Alle workshops zijn geheel verzorgd: inclusief koffie/thee en fris en natuurlijk wat lekkers. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de workshop staat plezier hebben op nummer één. Met als doel om aan het eind van de workshop naar huis te gaan met een prachtig zelfgemaakte creatie!

Onderaan de homepagina vindt u onze agenda. Hier kunt u alle workshops overzichtelijk terug vinden. Bij minimaal 4 personen kan een workshop al doorgaan! De prijs is afhankelijk van welke worksop u wilt doen.

Bij interresse, vragen en/of boekingen kunt u via info@creapoint.nl contact met mij opnemen.

Met creatieve groet,

Marcia
CreaPoint 


Weergave:
Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
Wij zijn de komende periode de volgende dagen gesloten: