Aquarel-watercolor-ink-Herbin

Aquarel watercolor ink (vegan ink) - Jacques Herbin


Gebaseerd op meer dan 350 jaar vakmanschap en expertise, biedt het merk Jacques Herbin een assortiment aquarelinkten aan met 70 heldere, transparante en intense kleuren, getiteld "ÉCLATS", die zowel geconcentreerd als verdund kunnen worden gebruikt.
 

Als je een inkt wilt die barst van levendigheid en intensiteit, dan is het ÉCLATS-assortiment van Jacques Herbin-inkten iets voor jou!


Jacques Herbin is verheugd u een uitgebreid assortiment aquarel inkten met 70 kleuren aan te kunnen bieden, gemaakt in Frankrijk. De 62 aquarelkleuren op kleurstofbasis zijn uniek, levendig, intens en transparant en verspreiden zich moeiteloos over nat of droog papier. Ze kunnen worden gemengd en gebruikt zoals ze zijn, of verdund, om weer een groot aantal nieuwe tinten te creëren, van de helderste tot de zachtste pastelkleuren. De 4 fluorescerende kleuren (blauw, roze, geel, groen), de 3 metallics (zilver, koper, goud) en het wit zijn gepigmenteerd, ondoorzichtig, met een hoge dekking en moet geconcentreerd (dus onverdund) worden gebruikt. Al deze inkten kunnen worden aangebracht met een penseel of zelfs met een kroontjespen of airbrush, op schetspapier, aquarelpapier en karton. Ze zijn verkrijgbaar in handige druppelflesjes van 50 ml. Met de pipet die aan de dop vastzit kunt u de inktstroom gemakkelijker regelen en doseren.

 

Drawing Gum ofwel Maskeervloeistof voor (het herstellen van) je aquarel!


Nieuw dit jaar is de handige maskeervloeistof (vloeibare tekengum).  Tekengum of maskeervloeistof is roze van kleur zodat je de bewerkte gebieden duidelijk kunt onderscheiden bij het maken ( of herstellen) van je aquarel of illustratie.  Het is ammoniakvrij en gemaakt van natuurlatex. Het wordt geleverd in flesjes van 50 ml. Door middel van een pipet wordt de maskeervloeistof aangebracht. Het kan na een paar uur worden verwijderd door zachtjes er overheen te wrijven of met het gebruik van een gum.

Is er tijdens je aquarelwerk iets verkeerd gegaan? Breng de maskeervloeistof vrijwel direct aan op de inkt om te verwijderen. Tijdens het opdrogen neemt de maskeervloeistof de kleur van je aquarelinkt makkelijk in zich op zonder dat het schade aan het onderliggende papier aanbrengt. Als het eenmaal droog is zachtjes verwijderen.

Vaak wordt de drawing gum ook gebruikt als je in je aquarel witte gebieden wilt houden. Breng de maskeervloeistof dan eerst aan op de gebieden die wit moeten blijven. Laat het drogen. Breng vervolgens je kleuren aan en verwijder na enkele uren voorzichtig de maskeervloeistof door te wrijven met je vinger of met een gum. 

 


Weergave:


Bezig met laden...

Als je een inkt wilt die barst van levendigheid en intensiteit, dan is het ÉCLATS-assortiment van Jacques Herbin-inkten iets voor jou! Ik ben een fan van intense kleuren - dankzij mijn hyperrealistische olieverfschilderijen op groot formaat - ik moet toegeven dat ik gefascineerd was door de ontdekking en toepassing op verschillende aquarelpapieren van deze nieuwe inkten voor kunstenaars met ongelooflijk heldere kleurstoffen: 70 kleuren waarvan 62 aquarellen + 4 fluorescerende kleuren + 4 metallic kleuren. Dankzij de mengbaarheid van de kleuren onderling - zodra ze op nat aquarelpapier zijn afgezet - verdunnen en interpreteren deze inkten als kleine rivieren vol intense kleuren. ÉCLATS-inkten worden aangeboden in flessen van diverse afmetingen, waardoor kunstenaars hun eigen persoonlijke productassortiment kunnen creëren dat aansluit bij hun behoeften en wensen. Het grafische ontwerp, geïnspireerd op de opvallende kenmerken van vintage parfumeurs, voegt nog meer charme toe aan het Franse tintje van dit ÉCLATS-assortiment. - woord van Raoul Scipioni-Guenancia, kunstenaar/illustrator. 


Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling.  Klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-234 04 40

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.