Leuk haloweenweekend gehad met gezellig creatieve mensen!
24  april 2016
Kijk eens wat een supergave Balinese eend dit is geworden. Een klant van mij had deze al jaren in de woonkamer staan en door de jaren heen was deze eend, die van origine van hout is gemaakt, verbleekt. Nu heeft deze een metarmorfose ondergaan en kan weer jaren mee. 
16 april 2016

Dit is een suprise die door mij zelf is gemaakt. In de huisjes had ik kleine cadeautjes gedaan. De achterkant is o.a. met Patchliner (verf) afgewerkt.
Misschien een leuk idee om ook iemand te verassen!
28 maart

Deze vlinder, heeft een diepe betekenis voor de mensen waar ik deze voor gemaakt heb. Ik heb hiervoor papier 1000FDA499O gebruikt. De kleur is favoriet en ik vondt hem toepasselijk door de vlindertjes die er ook op zitten. Het lijfje heb ik met groen/bruin gemelleerd papier afgewerkt, waarvan ik nog wat overhad van een vorig project.

De vlinder zelf is gemaakt van MDF en is daardoor uitermate geschikt om te decopatchen.

 
2 maart 2016

Vanmorgen stuurde Anjee deze foto van haar zelf gemaakte klompjes.
Dit mooie designpapier met pauwenveren (artikelnummer
1000FDA579O) leent zich er uitstekend voor om die Delftsblauwe super Hollandse uitstraling te krijgen! 

Echt heel leuk geworden!
Workshop creatief met schelpen
Op dinsdag 1 september 2015 zijn we gestart met onze eerste workshop. Wij hebben twee zeer enthousiaste dames verwelkomd en ze gingen al snel aan de slag. De dames hadden zelfs bijna geen tijd om even te stoppen om wat te drinken en wat lekkers te eten. Het was een geslaagde eerste workshop en de dames gingen met prachtige piramides van schelpen naar huis. Bedankt Leonie en Mariska!
Workshop 3D vlinderschilderij
Voor onze 3D vlinderworkshop mochten wij 3 enthousiaste dames verwelkomen. Ze hadden er heel veel zin aan en het was bij binnenkomst meteen gezellig. De dames hebben prachtige schilderijen gemaakt en gingen zeer tevreden naar huis. Bedankt Marloes, Rieke en Petra!
Workshop herfstkrans
Tijdens onze herfstworkshop zijn er prachtige kransen gemaakt! De dames gingen met veel plezier aan de slag met de materialen die we uitgekozen hadden. Deze workshop hebben we gegeven in het Kulturhus Borne. Kim, Marlotte, Lucinda en Ytje bedankt voor de gezellige avond!

 
Workshop advent/kerststuk en sprankelende kerstkrans
Tijdens onze advent/kerstworkshop mochten wij maar liefst 9 dames verwelkomen. Gezien de omvang van de groep heeft de workshop plaatsgevonden in het Kulturshus Borne en wat was het een gezellige avond. De dames mochten kiezen uit een adventstuk, kerststuk op steigerhout of een sprankelende kerstkrans.
Maar liefst 4 dames gingen enthousiast aan de slag met de kerstkransen, 3 dames met het kerssttuk op steigerhout en 2 dames met het adventstuk. De resultaten zijn prachtig geworden. Anke, Martine, Betsy, Ytje, Marlotte, Ada, Jolanda, Inge en Marjan, bedankt voor de gezellig avond en heel veel plezier met de mooie resultaten!

 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.