Log hier in om te bestellen:


Nieuwe klant
Login

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.


Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en dezelfde dag verzenden*.
*(mits alles voorradig)

Brievenbuspost Nederland
Bestelling van 0 tot 15 euro    € 2,00
boven de 15 euro                  gratis

 
Pakketpost Nederland
Bestelling van 0 tot 65 euro    € 5,25
boven de 65 euro                  gratis

 


Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister Cash of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kan overmaken.
 


Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl of bellen op 074-8527053
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons
contactformulier.
Foto

Leuk haloweenweekend gehad met gezellig creatieve mensen!

Foto

24  april 2016
Kijk eens wat een supergave Balinese eend dit is geworden. Een klant van mij had deze al jaren in de woonkamer staan en door de jaren heen was deze eend, die van origine van hout is gemaakt, verbleekt. Nu heeft deze een metarmorfose ondergaan en kan weer jaren mee. 

Foto

16 april 2016

Dit is een suprise die door mij zelf is gemaakt. In de huisjes had ik kleine cadeautjes gedaan. De achterkant is o.a. met Patchliner (verf) afgewerkt.
Misschien een leuk idee om ook iemand te verassen!

Foto

28 maart

Deze vlinder, heeft een diepe betekenis voor de mensen waar ik deze voor gemaakt heb. Ik heb hiervoor papier 1000FDA499O gebruikt. De kleur is favoriet en ik vondt hem toepasselijk door de vlindertjes die er ook op zitten. Het lijfje heb ik met groen/bruin gemelleerd papier afgewerkt, waarvan ik nog wat overhad van een vorig project.

De vlinder zelf is gemaakt van MDF en is daardoor uitermate geschikt om te decopatchen.

 

Foto

2 maart 2016

Vanmorgen stuurde Anjee deze foto van haar zelf gemaakte klompjes.
Dit mooie designpapier met pauwenveren (artikelnummer
1000FDA579O) leent zich er uitstekend voor om die Delftsblauwe super Hollandse uitstraling te krijgen! 

Echt heel leuk geworden!

Workshop creatief met schelpen

Op dinsdag 1 september 2015 zijn we gestart met onze eerste workshop. Wij hebben twee zeer enthousiaste dames verwelkomd en ze gingen al snel aan de slag. De dames hadden zelfs bijna geen tijd om even te stoppen om wat te drinken en wat lekkers te eten. Het was een geslaagde eerste workshop en de dames gingen met prachtige piramides van schelpen naar huis. Bedankt Leonie en Mariska!

Foto

Workshop 3D vlinderschilderij

Voor onze 3D vlinderworkshop mochten wij 3 enthousiaste dames verwelkomen. Ze hadden er heel veel zin aan en het was bij binnenkomst meteen gezellig. De dames hebben prachtige schilderijen gemaakt en gingen zeer tevreden naar huis. Bedankt Marloes, Rieke en Petra!

Foto

Workshop herfstkrans

Tijdens onze herfstworkshop zijn er prachtige kransen gemaakt! De dames gingen met veel plezier aan de slag met de materialen die we uitgekozen hadden. Deze workshop hebben we gegeven in het Kulturhus Borne. Kim, Marlotte, Lucinda en Ytje bedankt voor de gezellige avond!

 

Foto

Workshop advent/kerststuk en sprankelende kerstkrans

Tijdens onze advent/kerstworkshop mochten wij maar liefst 9 dames verwelkomen. Gezien de omvang van de groep heeft de workshop plaatsgevonden in het Kulturshus Borne en wat was het een gezellige avond. De dames mochten kiezen uit een adventstuk, kerststuk op steigerhout of een sprankelende kerstkrans.
Maar liefst 4 dames gingen enthousiast aan de slag met de kerstkransen, 3 dames met het kerssttuk op steigerhout en 2 dames met het adventstuk. De resultaten zijn prachtig geworden. Anke, Martine, Betsy, Ytje, Marlotte, Ada, Jolanda, Inge en Marjan, bedankt voor de gezellig avond en heel veel plezier met de mooie resultaten!

 

Foto
Foto

Foto

Foto

 
 
 
 
 
Wij zijn de komende periode de volgende dagen gesloten: