Diamond-Painting
Diamond Painting wordt steeds populairder.

Het is een techniek waarbij je een schilderij maakt met kleine steentjes (rond of vierkant). Doordat deze steentjes facet afgewerkt zijn gaan deze glimmen door de lichtval en krijgt het schilderij zijn glans. 

Diamond painting ofwel diamant schilderen wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. Het lijkt erg veel op ministeck of schilderen op nummer maar dan met steentjes.


Eenmaal begonnen met je diamond painting is het moeilijk om te stoppen.  Velen zijn al verslingerd geraakt aan deze leuke ontstpannen hobby. Als je klaar bent kan je de diamond painting bijvoorbeeld inlijsten.


Wij bieden diverse diamond paintings in verschillende afmetingen aan. En proberen voor elk seizoen een mooi assortiment aan te bieden. 
 

Om je diamond painting compleet te maken kan je zelf uitzoeken welke basis hobbymaterialen je verder nog nodig bent om direct aan de slag te kunnen gaan. 

Kijk hiervoor onderaan de productpagina voor de verschillende mogelijkheden

Wij bieden je graag een diamond painting op maat aan. Uit ervaring en door reacties van veel van onze klanten weten wij dat als wij de basisset er standaard bij doen deze vaak, vooral na meerdere diamond paintings, achter in de kast belanden. U betaald dus voor iets wat u eigenlijk niet gebruikt. Dat vinden wij niet nodig.

 Daarnaast bieden wij vanaf oktober 2019 een compleet nieuwe serie diamond paintings aan van het merk Crystal Art. Van deze leverancier zijn de pakketten wel helemaal compleet incl. basisset. Het voordeel van deze pakketten is dat de grotere canvas doeken al voorgemonteerd zijn op een houten frame! De kleinere pakketten is compleet met fotolijstje. 

Met onze Crystal Art canvas kits kun je prachtige kunstwerken aan de muur maken. Ze worden voorgemonteerd op houten frames geleverd. En de Crystal-kaartpakketten zijn ook een geweldige manier om zelfgemaakte (kerst)kaarten te maken. Heel leuk om iemand persoonlijk mee te verassen.

De verpakking is zo gemaakt dat het ook heel geschikt is om cadeau te geven.


Heb je ons Disney assortiment al gezien? Nee? Laat je inspireren door dit filmpje.


Weergave:


Bezig met laden...

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling.  Klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-234 04 40

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.