Diamond-Painting
Diamond Painting wordt steeds populairder.

Het is een techniek waarbij je een schilderij maakt met kleine steentjes (rond of vierkant). Doordat deze steentjes facet afgewerkt zijn gaan deze glimmen door de lichtval en krijgt het schilderij zijn glans. 

Diamond painting ofwel diamant schilderen wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. Het lijkt erg veel op ministeck of schilderen op nummer maar dan met steentjes.


Eenmaal begonnen met je diamond painting is het moeilijk om te stoppen.  Velen zijn al verslingerd geraakt aan deze leuke ontstpannen hobby. Als je klaar bent kan je de diamond painting bijvoorbeeld inlijsten.


LET OP: U kunt de diamond paintings evt. uitbreiden met basismaterialen. 

Wij beiden je graag een diamond painting op maat aan. Uit ervaring en door reacties van veel van onze klanten weten wij dat als wij de basisset er standaard bij doen deze vaak, vooral na meerdere diamond paintings, achter in de kast belanden. U betaald dus voor iets wat u eigenlijk niet gebruikt. Dat vinden wij niet nodig.

"Daarom kan je bij ons alleen de diamond painting kopen of kiezen uit de verschillende mogelijkheden om je diamond painting compleet te maken. Dit zijn de zogenaamde bundels die bij elke diamond painting onder aan de pagina te vinden zijn."Daarnaast bieden wij vanaf oktober 2019 een compleet nieuwe serie diamond paintings aan van Crystal Art. Van deze leverancier zijn de pakketten helemaal compleet. De 1e kits zullen binnenkort te bestellen zijn. En wij zullen het assortiment de komende tijd blijven uitbreiden. 

Met onze crystal art canvas kits kun je prachtige kunstwerken aan de muur maken. Ze worden voorgemonteerd op houten frames geleverd. En de Crystal-kaartpakketten zijn ook een geweldige manier om zelfgemaakte (kerst)kaarten te maken. Heel leuk om iemand persoonlijk mee te verassen.

De verpakking is zo gemaakt dat het ook heel geschikt is om cadeau te geven. Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.