FotoBetalen is bij CreaPoint veilig, vertrouwd en makkelijk. Al uw gegevens worden met vertrouwen behandeld. Wij hebben verschillende betalingsmogelijkheden:


bank overschrijving:
Kiest u voor deze optie dan ontvangt u van ons een automatisch mailbericht dat wij uw order ontvangen hebben maar nog "wachten op betaling". Hierin staan ook onze bankgegevens.
IBAN rekeningnummer: NL97RABO 0307.0212.54, BIC nummer: RABONL2U.Vermeld alstublieft uw ordernummer bij het overschrijven. Zodat wij makkelijker uw betaling kunnen traceren. Zodra de betaling goed ontvangen is wordt de eerstvolgende werkdag uw bestelling verzonden. 

iDEAL:
De meest gebruikte en gemakkelijkste manier van betalen op internet. U kunt vertrouwd, veilig en makkelijk uw aankopen afrekenen in de internetbetaalomgeving van uw eigen bank.


PayPal: 
Bent u in het bezit van een PayPal-account dan kan u ook voor deze betaaloptie kiezen. U kunt dan makkelijk, veilig en snel uw aankopen afrekenen. u schrijft heel eenvoudig het door u verschuldigd bedrag over naar onze PayPal-account: info@creapoint.nl. (Wij zijn echter genoodzaakt een toeslag van € 1,- per transactie in rekening te brengen voor deze betaalmethode vanwege de kosten die PayPal in rekening brengt).


Betaling met creditcard (Mastercard, Visa via PayPal):
Ook voor deze betaaloptie geldt dat het op een veilige en makkleijke manier gaat. Uw gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.  

Mister Cash (Bancontact):
Is voor onze Belgische klanten te gebruiken. Deze betaalmehode werkt in feite net als iDEAL. Ook over de grens kunt u in uw eigen vertrouwde internetbetaalomgeving, veilig en makkelijk uw aankopen afrekenen van uw eigen bank. 

Billink- achteraf betalen: 
Billink geeft u de mogelijkheid op een veilige manier achteraf te betalen voor uw aankopen in onze webshop. Met deze betaalsevice wordt u realtime op uw kredietwaardigehid getoetst. U wordt getoetst op uw historisch betaalgedrag en op het betaalgedrag op adres- en buurtniveau. Kiest u voor deze betaalmethode dan zult u ter aanvullende informatie uw geslacht en geboortedatum aan moeten geven alvorens u definitief kunt bestellen. Wanneer u niet in aanmerking komt om gebruik te maken van achteraf betalen, kan dat verschillende oorzaken hebben. De reden voor de afwijzing kan vanwege privacygevoelige informatie alleen door uzelf worden opgevraagd bij Billink, middels een schirftelijk verzoek voorzien van een kopie ID-bewijs (u kunt mailen naar
info@billink.nl of u kunt Billink bellen op 010-41 41 473). Indien u niet in aanmerking komt voor achteraf betalen met Billink, heeft u de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. (Wij zijn echter genoodzaakt een toeslag van € 1,- per transactie in rekening te brengen voor deze betaalmethode vanwege de kosten die Billink in rekening brengt).

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling.  Klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-234 04 40

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.