Crystal-Art-kit-diamond-painting

Met Crystal Card Craft-kits kunt u uw eigen schitterende en prachtige kristallen wenskaarten maken. De techniek is vergelijkbaar met schilderen op nummer, en wordt soms "diamant schilderen" of "5d diamant schilderen" genoemd. Elk kristalkaartontwerp heeft een genummerd, zelfklevend sjabloon. Gebruik de pen (meegeleverd), til de gekleurde kristallen op en plaats ze op de overeenkomstige genummerde stippen. Ze blijven meteen op de plek vastzitten! De techniek is ontspannend en therapeutisch en het resultaat is een prachtig stuk strasskunst.

Crystal-kaartpakketten zijn ook een geweldige manier om zelfgemaakte (kerst)kaarten te maken. Het maken van een kaart duurt 30-45 minuten en ze zijn geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Het leuke Crystal Art Gallery assortiment bestaat uit een complete set inclusief een zilveren wissellijst 21 x 25 cm. om neer te zetten of op te hangen. Of is compleet met een leuke houten schildersezel.

Met onze crystal art canvas kits kun je prachtige kunstwerken aan de muur maken. Ze worden voorgemonteerd op houten frames geleverd. Je bent ongeveer tussen de 5-15 uur bezig om een painting te maken, afhankelijk van de grootte van het kunstwerk.

Bekijk de video hieronder voor inspiratie:Weergave:


Bezig met laden...

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling.  Klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-234 04 40

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.