Patchliner is een reliëf verf en wordt gebruikt om specifieke patronen op de versierde objecten te maken, verbeteren of te accentueren. Maar ook om versieringen/decoraties op de ondergrond te lijmen. De patchliner geeft een persoonlijk tintje aan uw ontwerpen. Gebruik het als een pen, door zachtjes te drukken op de fles met je vingers. Het is toepasbaar op allerlei materialen, zoals papier, hout, metaal, glas, doek ...

Patchliner is verkrijgbaar in maar liefst 14 kleuren!

Tip: één Patchliner druppel is genoeg om onze Trésors scala van edelstenen vast te lijmen op een ondergrond.

Onze acrylverf is in maar liefst 56 kleuren in flesjes van 82 ml. verkrijgbaar. Hierdoor heb je een zeer brede keus. En zit je kleur er toch nog niet tussen?  Dan kan je altijd zelf ook makkelijk kleuren mengen. Gebruik hiervoor onze handige mengpalletten en kwasten. 


Weergave:


Bezig met laden...

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

In opdracht van

Wilt u een mooie 'eye-catcher' voor in uw huis, bedrijf, winkel, restaurant, musea etc? Dan bent u aan het juiste adres. Na goed overleg kan ik voor u met plezier aan de slag. 

 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.