Workshop

Foto
 

Wordt het weer eens tijd voor een gezellige creatieve avond? Volg dan eens een Decopatch workshop bij ons. 


Met Decopatch kunt u allerlei objecten bekleden met behulp van Paperpatch lijm & vernis inéén en het ruime assortiment Decopatch-papier. Het is ontzettend leuk om te doen en ondanks dat u bezig bent werkt het nog ontspannend ook. Vooraf of tijdens de workshop kiest u de vellen Decopatch design papier uit die u leuk vindt. Een potje Paperpatch lijm & vernis inéén en een goede kwast erbij.....en u kunt heerlijk aan de slag!


Wist u dat Decopatch-papier ook grote voordelen heeft?
Het scheurt niet tijdens het plakken en de kleuren lopen niet in elkaar over. Inmiddels zijn er al meer dan 300 verschillende desgins. Mocht er per ongeluk een stukje verkeerd geplakt zijn? Niets aan de hand. U kunt het makkelijk weer verwijderen of een nieuw stukje papier er overheen plakken. Er is niemand die hier wat van ziet. Het is zo leuk en ontspannend om te doen, u zult zien dat de tijd voorbij vliegt. 

Decopatch Objecten zijn gemaakt van papier-maché en zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld een giraf van 13 cm maar ook een giraf van 1,60 meter. Het eindresultaat is verbluffend.
Vogelhuisjes, opbergdozen, allerlei dieren van klein tot groot, vazen in diverse maten, maskers, opbergdozen, letters enz.. Het is er allemaal!

Tijdens de workshop zorgen wij ervoor dat er voldoende materiaal aanwezig is. Wij leggen de decoupagetechniek aan u uit en helpen u daar waar nodig.  Alle workshops zijn geheel verzorgd! De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
 Tijdens de workshop staat plezier hebben op nummer één zodat u een gezellige creatieve avond heeft. 

Bij 4 personen kan een workshop doorgaan. Mocht er niet genoeg deelname zijn dan gaan wij kijken of wij u op een ander moment kunnen inplannen. 


Heeft u vragen of wilt u zich als groepje aanmelden en kijken wat de mogelijkheden zijn? Neemt u gerust geheel vrijblijvend via info@creapoint.nl contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Met creatieve groet,

Team CreaPoint
Marcia, Nathalie & Marga

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling.  Klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-234 04 40

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies