Gesso is een dikke witte acrylverf. Het wordt gebruikt als een primer en maakt het te decoreren voorwerp egaal wit. Hierdoor komen de kleuren en designs van het Decopatch papier het beste tot zijn recht.

Paperpatch lijm & vernis inéén ( de groene pot) lijmt niet alleen het papier aan de ondergrond maar geeft tevens ook een beschermende coating. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met Decopatch papier. Het zal geen kleuren veranderen en hecht zich aan elk type ondergrond. Eenmaal droog, maakt het een heldere, waterbestendige zijde finish. Paperpatch is op waterbasis. Het wordt regelmatig getest door onafhankelijke laboratoria en voldoet aan de meest recente EU en Amerikaanse regelgeving. Reinigen met water. 

Vernis is een afdichtmiddel en wordt aanbevolen om veelgebruikte objecten te beschermen. Het is volledig compatibel met Paperpatch en moet je zien als de versterking van de beschermende coating gemaakt met Paperpatch. Vernis is verkrijgbaar in drie afwerkingen te weten: satijn (goudkleurige pot) , ultra-glanzend (zilverkleurige pot & ultra-mat (bronskleurige pot). Het beschermt tegen hitte, vocht en zelfs detergenten. Vernis is op waterbasis. 

Daarnaast hebben wij nog hypoallergene vernis in het kleine roze potje van 70 gram. Deze is speciaal ontwikkeld voor de sieraden serie. Met deze vernis is de armband, ringen en/of hanger goed beschremd en maakt het voor velen mogelijk om het dagelijks te dragen!

 Weergave:


Bezig met laden...

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.