Log hier in om te bestellen:


Nieuwe klant
Login

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.


Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en dezelfde dag verzenden*.
*(mits alles voorradig)

Brievenbuspost Nederland
Bestelling van 0 tot 15 euro    € 2,00
boven de 15 euro                  gratis

 
Pakketpost Nederland
Bestelling van 0 tot 65 euro    € 5,25
boven de 65 euro                  gratis

 


Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister Cash of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kan overmaken.
 


Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl of bellen op 074-8527053
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons
contactformulier.

Gesso is een dikke witte acrylverf. Het wordt gebruikt als een primer en maakt het te decoreren voorwerp egaal wit. Hierdoor komen de kleuren en designs van het Decopatch papier het beste tot zijn recht.

Paperpatch lijm & vernis inéén ( de groene pot) lijmt niet alleen het papier aan de ondergrond maar geeft tevens ook een beschermende coating. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met Decopatch papier. Het zal geen kleuren veranderen en hecht zich aan elk type ondergrond. Eenmaal droog, maakt het een heldere, waterbestendige zijde finish. Paperpatch is op waterbasis. Het wordt regelmatig getest door onafhankelijke laboratoria en voldoet aan de meest recente EU en Amerikaanse regelgeving. Reinigen met water. 

Vernis is een afdichtmiddel en wordt aanbevolen om veelgebruikte objecten te beschermen. Het is volledig compatibel met Paperpatch en moet je zien als de versterking van de beschermende coating gemaakt met Paperpatch. Vernis is verkrijgbaar in drie afwerkingen te weten: satijn (goudkleurige pot) , ultra-glanzend (zilverkleurige pot & ultra-mat (bronskleurige pot). Het beschermt tegen hitte, vocht en zelfs detergenten. Vernis is op waterbasis. 

Daarnaast hebben wij nog hypoallergene vernis in het kleine roze potje van 70 gram. Deze is speciaal ontwikkeld voor de sieraden serie. Met deze vernis is de armband, ringen en/of hanger goed beschremd en maakt het voor velen mogelijk om het dagelijks te dragen!

 Weergave:


Bezig met laden...

 
 
 
 
 
Wij zijn de komende periode de volgende dagen gesloten: