Log hier in om te bestellen:


Nieuwe klant
Login

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.


Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en dezelfde dag verzenden*.
*(mits alles voorradig)

Brievenbuspost Nederland
Bestelling van 0 tot 15 euro    € 2,00
boven de 15 euro                  gratis

 
Pakketpost Nederland
Bestelling van 0 tot 65 euro    € 5,25
boven de 65 euro                  gratis

 


Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister Cash of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kan overmaken.
 


Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl of bellen op 074-8527053
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons
contactformulier.
Foto


Even voorstellen

Samen met mijn man woon ik, Marcia, sinds 2000 in het Twentse Hengelo. In 2012 mochten wij trotste ouders worden van onze zoon Thimo, inmiddels opgegroeit tot een energieke kleuter met bomvol leuke, soms minder leuke ;D creatieve ideeën. Om het helemaal compleet te maken hebben wij verder nog Ivar rondlopen. Ivar is onze kater op leeftijd, die hier de boel af en toe nog flink op stelten zet ;) 

"Voor mij is het belangrijk dat stukje ontspanning (terug) te vinden in de hectiek van de dagelijkse verplichtingen."

Even terug in de tijd.
Als kind was ik altijd al creatief bezig. Ik kon goed tekenen en schilderen en deed dat altijd met veel passie totdat ik een jaar of 17 was. Op school waren mijn favoriete vakken dan ook handenarbeid en tekenen. Onder andere heb ik ook zelf sieraden gemaakt, en vlak voor de kerst ging ik altijd kerststukken maken met mijn moeder. Zo heb ik veel hobbies gehad door de jaren heen. Daar heb ik nog altijd leuke herinneringen aan. Als ik dan bezig was kon ik echt mijn gedachten laten gaan en heerlijk met datgene bezig zijn en nergens anders meer aan denken. Het was pure ontspanning! Maar op één of andere manier ben ik die richting verder nooit opgegaan. Ik koos als tiener voor Facilitaire Dienstverlening, omdat dit een zo veelzijdig en brede opleiding was.

Tegenwoordig...
haal ik mijn ontspanning uit hele andere dingen. Nu vind ik het heerlijk om het huis sfeervol in te richtten en te decoreren. Van te voren heb ik dan al een beeld in mijn hoofd hoe het worden moet. Van mijn man mag ik dan helemaal los gaan, zolang hij maar niets hoeft te doen, haha! Thimo vind het dan erg leuk om mij daarbij te helpen. En zo kunnen wij het een hele poos volhouden op bijvoorbeeld een regenachtige zaterdagmiddag.

Ik vindt het leuk om elk jaargetijde in mijn huis door middel van decoratie terug te laten komen. Daarom vindt ik Décopatch ook zo'n mooi product om te gebruiken. Met regelmaat wordt er dan weer wat gemaakt, aangepast of hergebruikt. Dierbare personen in mijn omgeving vroegen mij regelmatig hoe ik dit dan gemaakt heb. Of waar ik de accessoires gekocht had.

Daarnaast ben ik inmiddels veel verkoopervaring rijker geworden, door mijn baan die ik had als verkoopmedewerker, op verschillende afdelingen, in de leukste woonmeubelketen van Nederland. 3 x raden welke dat is...haha! Na ruim 12 jaar daar gewerkt te hebben heb ik de stoute schoenen aan getrokken. Ik ben voor mezelf begonnen en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!

CreaPoint komt eraan.
Na veel sparren met mijn man en met een vriendin (die ook heel creatief is) begon het te borrelen. Hier moeten wij wat mee doen! Zodoende is CreaPoint ontstaan. Een vrolijke webshop voor creatieve hobbymaterialen van het merk Décopatch. Sinds november 2015 ben ik officieel dealer geworden van dit merk. Na een metamorfose van de website ben ik er helemaal klaar voor. Nu ligt de visie om straks in onze bedrijfsunit (die nu in aanbouw is) het assortiment uit te kunnen breiden. 

Ik heb mijn missie gevonden
"Zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om een creatieve hobby uit te oefenen door middel van het aanbieden van hoge kwalitatieve producten en materialen tegen een betaalbare prijs. Om zo dat stukje ontspanning (terug) te vinden in de hectiek van de dagelijkse verplichtingen."

met creatieve groet,
Marcia de jong

 
 
 
 
 
Wij zijn de komende periode de volgende dagen gesloten: