Even voorstellen

Samen met mijn man woon ik, Marcia, sinds 2000 in het Twentse Hengelo.
In 2012 mochten wij trotste ouders worden van onze zoon Thimo.

  "Voor mij is het belangrijk dat stukje ontspanning (terug) te vinden in de hectiek van de dagelijkse verplichtingen."

Even terug in de tijd.
Als kind was ik altijd al creatief bezig. Ik kon goed tekenen en schilderen en deed dat altijd met veel passie totdat ik een jaar of 17 was. Op school waren mijn favoriete vakken handenarbeid en tekenen. Onder andere heb ik sieraden gemaakt, muurschilderingen en vlak voor de kerst ging ik altijd kerststukken maken met mijn moeder. Zo heb ik vele hobbies gehad door de jaren heen. Daar heb ik nog altijd leuke herinneringen aan. Als ik dan bezig was kon ik echt mijn gedachten laten gaan en nergens anders meer aan denken. Het was pure ontspanning! Maar op één of andere manier ben ik die richting verder nooit opgegaan. Ik koos als tiener voor Facilitaire Dienstverlening, omdat dit een zo veelzijdig en brede opleiding was.

Tegenwoordig haal ik mijn ontspanning uit hele andere zaken. Nu vind ik het heerlijk om het huis sfeervol in te richtten en te decoreren. Van te voren heb ik dan al een beeld in mijn hoofd hoe het worden moet. Thimo vindt het erg gezellig om mij daarbij te helpen. En zo kunnen wij het samen een hele tijd volhouden op bijvoorbeeld een regenachtige zaterdagmiddag.

Ik vind het leuk om elk jaargetijde in mijn huis door middel van decoratie terug te laten komen. Daarom vind ik Décopatch ook zo'n mooi product om te gebruiken.
Met regelmaat wordt er dan weer wat gemaakt, aangepast of hergebruikt. Dierbare personen in mijn omgeving vroegen mij regelmatig hoe ik dit dan gemaakt heb. Of waar ik de accessoires gekocht had.

Daarnaast ben ik veel verkoopervaring rijker geworden, door mijn baan die ik had als verkoopmedewerker op verschillende afdelingen bij IKEA. Na ruim 12 jaar daar gewerkt te hebben, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik ben voor mezelf begonnen en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!

CreaPoint
Samen met mijn man heb ik regelmatig avonden zitten overleggen en begon onze ideeën steeds meer vorm te krijgen. Hier moeten wij wat mee doen! Zodoende is CreaPoint ontstaan. Een vrolijke webshop voor creatieve hobbymaterialen van o.a. het merk Décopatch. Sinds november 2015 ben ik officieel dealer geworden van dit merk. We groeiden al snel uit ons jasje en vanaf april 2017 worden de werkzaamheden vanuit de nieuwe bedrijfsruimte uitgevoerd. Tevens hebben wij daar een gezellige ruimte gecreëerd voor het geven van workshops voor max. 6 personen.  

Ik heb mijn missie gevonden
"Zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om een creatieve hobby uit te oefenen door middel van het aanbieden van hoge kwalitatieve producten en materialen tegen een betaalbare prijs. Om zo dat stukje ontspanning (terug) te vinden in de hectiek van de dagelijkse verplichtingen."

met creatieve groet,
Marcia de jong

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.