Verven, kleuren & tekenen / Bullet Journal /

bullet journals en/of agenda's

bullet-journals-en-of-agendas

Bullet Planner: Bullet Journal Planner en Agenda

Bullet Planner en Bullet Agenda zijn precies de juiste tools als je je dagen gestructureerder en systematischer wilt indelen. Niet voor niets behoren bulletjournals en bulletplanners al een tijdje tot de nieuwste DIY-trends, waar creatieve geesten in dit land niet meer omheen kunnen. Je kan ofwel een bulletplanner ofwel een bulletagenda ontwerpen volgens het bekende systeem in verschillende overzichten of je kan je eigen indeling bedenken. Met behulp van to-do lijstjes en dergelijke zorg je ervoor dat je in de toekomst geen taken uit je bullet planner vergeet. Tegelijkertijd bieden wij in onze webshop tal van accessoires aan, waarmee je van je zeer persoonlijke Bullet Planner een uniek item maakt met een opvallende uitstraling. Start nu je ontdekkingsreis!

Veel plezier met het maken van je eigen unieke bullet journal!Weergave:
 


Bezig met laden...

Ontdek Bullet Planner: wat is een Bullet Planner?

Een bulletplanner is eigenlijk een soort notitieboekje of een zakagenda. Je kunt de Bullet Planner kopen als een blanco versie en het volledige ontwerp zelf doen, of je kunt kiezen voor een vooraf ontworpen Bullet Diary. Je bespaart veel tijd en werkt met een vooraf opgestelde bullet agenda. Deze versie is bijzonder geschikt voor beginners en gevorderden. Natuurlijk biedt deze bulletplanner ook voldoende ruimte voor individuele vormgeving: of je nu op zoek bent naar een weekoverzicht, een dagplanner of een agenda voor het hele jaar - onze bulletplanners bieden je precies het juiste materiaal.

Bullet Journal Agenda: Hoe ontwerp ik mijn Bullet Journal Agenda?

Wanneer je een Bullet Planner koopt of een Bullet Journal Agenda bestelt, heb je alle opties als het gaat om het ontwerpen van het kleine boekje: Bij het structureren van het boek kun je het beste het klassieke systeem als leidraad gebruiken en de Bullet Planner starten met een inhoudsopgave of een index. Dan is het raadzaam om eerst het maandoverzicht aan te pakken en daarna het weekoverzicht. Je kunt meestal opsommingstekens gebruiken om kleine taken, afspraken en andere notities in de Bullet Planner vast te leggen. Daarvan is eigenlijk de naam Bullet Journal ooit ontstaan.

Alle mogelijkheden staan ​​voor je open voor het creatieve ontwerp van de Bullet Planner: gebruik stencils om verschillende kleine motieven of speciale lettertypen te tekenen. Of laat stickers en tapes voor het kleurrijke ontwerp van de bulletplanner zorgen. Vergeet niet de juiste pennen te bestellen zodat je alles wat belangrijk is voor de komende dagen, weken en maanden vast kunt leggen in je nieuwe Bullet Planner.


 


Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling.  Klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-234 04 40

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies