Decopatch online kopen

Decopatch artikelen zoals Decopatch papier en Decopatch figuren kunnen aardig wat kosten, zeker bij de duurdere hobbywinkels in de winkelstraat om de hoek. Decopatch online kopen bij CreaPoint is dan een veel voordeliger optie. CreaPoint is namelijk een bekende Nederlandse Decopatch shop waar u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en lage prijzen.

Er is tegenwoordig een duidelijke trend zichtbaar waarbij steeds meer mensen Decopatch online kopen. Met name Decopatch figuren en Decopatch papier zijn erg in trek bij Decopatch liefhebbers, omdat dit de basiselementen zijn om zelf mooie en creatieve objecten te maken. Dit wordt ook wel decopatchen genoemd.

Papier en figuren van Decopatch online kopen

Decopatchen maakt het mogelijk om figuren en vormen als het ware te beschilderen door er stukjes Decopatch papier op te plakken met behulp van speciale Decopatch lijm. Hierdoor ontstaan er unieke prints en fantastische creaties die zeer leuk zijn om te maken. De eerste stap is om al deze artikelen van Decopatch online te kopen.

Decopatch papier laat zich uitstekend lijmen op allerlei verschillende ondergronden waaronder papier-maché, kunststof, MDF, piepschuim, hout, glas en metaal. Dit is ook de reden dat u in de Decopatch shop van CreaPoint zoveel verschillende Decopatch figuren, vormen en sieraden kunt kopen.

Online Decopatch lijm en Decopatch papier bestellen

Producten van Decopatch online kopen doet u dan ook op de website van CreaPoint. Van Decopatch papier, letters en sieraden tot Decopatch vormen, dieren en materialen: in onze uitgebreide Decopatch shop vindt u alles wat u nodig heeft om prachtige objecten te creëren met een glad en beschilderd uiterlijk.

Onmisbaar bij het decopatchen zijn ook materialen zoals onze speciale Decopatch kwasten. Deze kwasten zijn specifiek ontworpen voor gebruik met Decopatch papier en zijn hierdoor relatief kort gemaakt. Hierdoor kan onze multifunctionele Decopatch lijm / vernis beter over het product worden verdeeld.

Voordelig online kopen bij Decopatch shop

Bent u overtuigd van de vele voordelen en wilt u ook uw Decopatch online kopen? In de Decopatch shop van CreaPoint kunt u profiteren van lage prijzen en regelmatige aanbiedingen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om te sparen voor aantrekkelijke kortingen. Voor elke 10 euro die u uitgeeft in onze webshop, ontvangt u namelijk een tegoed van 50 cent.

Bestellingen die voor het middaguur worden geplaatst op onze website, versturen wij in de meeste gevallen nog diezelfde dag. Bent u benieuwd naar nog meer voordelen van Decopatch online kopen of wilt u advies op maat ontvangen? Bel ons dan op 074-8527053 of stuur een mail naar info@creapoint.nl.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.