Diamond painting kits

Diamond painting kits

Ben je ook bevangen door het virus van diamond painting, maar weet je niet zo goed hoe te beginnen? Dan is een van onze diamond painting kits de oplossing. Hiermee heb je direct alles in huis wat nodig is om te kunnen starten met diamantschilderen. En voor je het weet, heb je een schitterend, zelfgemaakt kunstwerk aan de muur hangen.
Met de diamond painting kits van Creapoint.nl heb je de techniek snel onder de knie. Je krijgt de basisbenodigheden, zoals een pen, een sorteerbakje en een blokje wax. De iets uitgebreidere diamond painting kits bevatten ook nog een stevig pincet en extra hulpstukjes om meerdere steentjes tegelijk te kunnen leggen. Daarmee wordt het ‘borduren met steentjes’ nog leuker!

Hoe werkt diamond painting?

De kits die je kunt bestellen voor diamond painting zijn een prima startpunt om zelf aan de slag te gaan. Maar hoe werkt dat nou precies, diamantschilderen? Je begint met een afbeelding, waarop een dunne kleeflaag is aangebracht. Op die kleeflaag kun je kleine facet geslepen steentjes aanbrengen. Dat doe je door middel van een speciale werkpen, of eventueel een pincet of speciaal potlood.
Doordat de steentjes facet geslepen zijn, lijken het stuk voor stuk kleine diamantjes. Dat is dan ook waar de naam diamond painting oorspronkelijk vandaan komt. Op de klevende afbeelding staan symbolen afgebeeld die een kleur aangeven. Ook staat aangegeven of er een rond of vierkant steentje moet worden geplaatst. Zo kunnen de juiste steentjes op de goede plek worden gelegd en ontstaat uiteindelijk een prachtig geheel.

Verschillende soorten diamond painting kits

De techniek is niet per definitie lastig aan te leren, maar vergt wel tijd en geduld. En je dient dus over de juiste basismaterialen te beschikken. Naast die essentiële benodigdheden, zoals hierboven al omschreven, kun je echter niet zonder een afbeelding. Dat is namelijk het schilderij dat je uiteindelijk wilt gaan maken. Bij sommige diamond painting kits zit deze afbeelding al inbegrepen.
Je krijgt dan dus alle materialen, inclusief een afbeelding en steentjes. De basismaterialen die nog nodig zijn bestel je er makkleijk voordelig bij. Voordeel hiervan is dat je precies besteld wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen. Je zoekt uit wat je mooi vindt en bestelt een van deze diamond painting kits via onze website. De kits zijn overigens altijd DIY (Do It Yourself): je koopt dus geen kant en klaar diamantschilderij om zo op te hangen, maar kunt heerlijk zelf aan de slag!

Prachtige 5d diamond paintings voor mannen

Heb je al een van onze diamond paintings kits in huis en ben je al verder gevorderd? Dan vind je binnen ons assortiment prachtige 5d schilderijen voor een nieuwe uitdaging. Wat bijvoorbeeld te denken van dit fabelachtige full 5d schilderij met blauwe sportauto voor mannen. Dit prachtige kunstwerkje van 60 bij 45 centimeter misstaat in geen enkele mannenkamer!
Want als je dacht dat onze kits alleen voor kinderen en vrouwen zijn, dan heb je het mis. Ook steeds meer mannen ontdekken deze uitdagende en ontspannende hobby. Om die reden vind je binnen ons aanbod nog meer prachtige diamantschilderijen van sportauto’s, wilde dieren, vliegtuigen en iconische bouwwerken als de Taj Mahal in India. Kortom: voor ieder wat wils.

Diamond paintings kits goedkoop online bestellen

Op Creapoint.nl heb vind je al je benodigdheden voor de mooiste schilderijen. Past je bestelling door de brievenbus, dan betaal je niet meer dan 2 euro verzendkosten en boven de 15 euro zelfs helemaal niks. Grotere pakketten worden gratis thuisbezorgd vanaf 65 euro. Betalen doe je veilig en snel via iDEAL, PayPal, Mister Cash of bankoverschrijving. En: vandaag voor 12.00 uur ’s middags bestellen betekent dat wij het pakket nog dezelfde dag verwerken.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.