Haken-en-breien
Voor zowel haakgaren als breigaren maar ook de aanverwante artikelen kan je ook bij CreaPoint terecht. Wij hebben in 1e instantie gekozen voor het haakgaren en breigaren van Scheepjes. Dan weet je gewoon dat je kwaliteit in huis hebt. 

Inmiddels hebben wij de Catona haakgaren serie en de mooie Stonewashed XL serie die zowel voor haken als breien heel geschikt is. Het haakgaren Catona hebben wij in alle kleuren (109) en in veschillende maten leverbaar te weten 10 grams, 25 grams en 50 grams bollen. Zo kan je voor elk haakproject of breiproject de juiste hoeveelheid garen bestellen. Wij zullen ons assortiment steeds verder uitbreiden met andere soorten haakgaren en breigaren.

Wij bieden natuurlijk ook de aanverwante artikelen aan die nodig en/of handig zijn om deze hobby uit te kunnen oefenen. Denk bijvoorbeeld aan de haaknaald, breinaald, stopnaalden en opbergtassen voor je haakgaren of breigaren. Mist u iets in de collectie? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 


Weergave:
  1 / 15  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  


Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling.  Klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-234 04 40

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies