Schilderen op nummer kan iedereen

Schilderen op nummer kan met onze schilderpakketten!

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en lijkt het je leuk om te schilderen? Vind je het alleen wel lastig om op een leeg doek te beginnen met schilderen? Dan is het waarschijnlijk een erg leuk idee om eens te schilderen op nummer. Bij Creapoint vind je de leukste schilderpakketten waarmee je dit kunt doen. Je leest er hier meer over!

Wat is schilderen op nummer?

Schilderen op nummer betekent dat je een schilderij maakt op een doek waarop al een tekening staat gedrukt. Deze tekening is ingedeeld in allerlei verschillende vakjes. Elk vakje is voorzien van een nummer. Elk nummer staat weer voor een bepaalde kleur verf. Door elk vakje van de juiste kleur verf te voorzien, ontstaat een prachtig schilderij. 

Waarom schilderen op nummer?

Door te schilderen op nummer, wordt het voor iedereen mogelijk om een mooi schilderij te maken. Ben je nog niet zo goed in schilderen of wil je er juist beter in worden? Dan is dit een perfecte techniek om het schilderen onder de knie te krijgen. Daarnaast zijn er veel mensen die het gewoonweg leuker vinden om op deze manier te schilderen, in plaats van zelf iets uit de losse pols te maken. Welke reden je ook hebt, bij ons vind je diverse schilderpakketten waarmee je naar hartenlust kunt schilderen op nummer.
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.