Decopatch

Decopatch is al talloze jaren mateloos populair onder knutselaars en mensen met een creatieve inslag. Zij gebruiken vaak Decopatch papier in combinatie met Decopatch figuren en vormen om de mooiste kleurrijke creaties te maken. Deze methode wordt ook wel decopatching genoemd en de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Mensen die zich bezighouden met decopatching, zijn in veel gevallen zoek naar een goede Decopatch webshop. Behoort u ook tot deze groep? Zoek dan niet verder, want CreaPoint is een van de beste Nederlandse webshops op het gebied van decopatching. Wij leveren Decopatch producten van de allerhoogste kwaliteit en doen dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Decopatch uitleg: wat is een goede Decopatch techniek?

Decopatching is een decoupage-techniek en is eigenlijk niets anders dan verven met papier. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Decopatch papier, dat flinterdun is en zich goed laat verlijmen op allerlei soorten ondergronden zoals kunststof, glas, metaal, papier-maché, MDF, hout en piepschuim. Hiervoor wordt weer speciale Decopatch lijm gebruikt.

Het eindresultaat van decopatching ziet er vaak niet alleen fantastisch, maar ook bijzonder complex uit. Decopatch lijkt hierdoor moeilijk, terwijl dit in de praktijk best meevalt. Het ontwikkelen van een goede Decopatch techniek is een kwestie van ervaring. Hoe langer u oefent met Decopatch papier en Decopatch vormen en figuren, hoe handiger u ermee wordt.

De mooiste Decopatch figuren en vormen creëren

Decopatch heeft vele potentiële toepassingen. De goede verlijmbaarheid van Decopatch papier op uiteenlopende ondergronden zorgt ervoor dat vrijwel al uw creatieve ideeën tot de mogelijkheden behoren. Decopatch geeft objecten een gladde en beschilderde uitstraling en is daarmee ideaal geschikt als decoratief instrument.

CreaPoint verkoopt een diversiteit aan Decopatch producten waaronder Decopatch papier, vormen en dieren, sieraden en materialen. Zo kunt u uw creaties helemaal naar eigen wens ontwerpen. Van een kale papier-maché vorm naar een uniek en kleurig eindproduct met een professionele uitstraling: met de artikelen van CreaPoint is het een fluitje van een cent.

Decopatch webshop voor Decopatch lijm en andere producten

Wat bijvoorbeeld te denken van onze handige Decopatch lijm? Deze lijm is tegelijkertijd een vernis, waardoor u eigenlijk twee producten voor de prijs van één krijgt! Ook de andere artikelen op de website van CreaPoint vallen op door een hoge kwaliteit en lage prijs. Bij elke 10 euro die u besteedt in onze Decopatch webshop ontvangt u ook nog eens een tegoed van 50 cent.

Zo kunt u sparen voor mooie kortingen bij uw volgende bestelling. Wanneer u voor 12 uur ’s middags bestelt, zullen wij uw bestelling nog dezelfde dag versturen. Wilt u meer informatie over Decopatch of heeft u een vraag over een specifiek product op onze website? Mail naar info@creapoint.nl of bel ons op 074-8527053.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.