Decopatch papier goedkoop

Bent u op zoek naar een adres waar u Decopatch papier goedkoop kunt bestellen? Dan bent u op de juiste website aanbeland! CreaPoint is een gerenommeerde Nederlandse webwinkel waar u goedkoop Decopatch papier kunt kopen. Ondanks de hoge kwaliteit van ons Decopatch papier kunt u rekenen op zeer voordelige prijzen.

Steeds meer mensen kopen daarom Decopatch papier goedkoop in bij CreaPoint. Papier is namelijk het belangrijkste materiaal als u wilt decopatchen: dit is het versieren van uiteenlopende objecten en vormen met velletjes Decopatch papier. Door creatief verschillende prints en materialen te combineren, kunt u zelf de meest prachtige decoraties maken.

Waar goedkoop Decopatch papier te koop?

Liefhebbers die regelmatig decopatchen, gebruiken vaak behoorlijk wat papier. Decopatch papier goedkoop op de kop tikken kan u dan ook het nodige geld besparen. CreaPoint is dé online hobbywinkel waar u terecht kunt voor al uw Decopatch behoeften. Zo verkopen wij ook andere Decopatch materialen waaronder kwasten, lijm, vernis en verf.

Al het Decopatch papier in onze webshop is onderverdeeld in verschillende handige categorieën. U kunt onder meer kiezen uit goedkoop Decopatch papier met strepen, stippen, dierenprints, kleurige motieven, opvallende patronen en originele thema’s. Daarnaast verkopen wij uiteraard ook effen papier in één kleur.

Decopatch lijm en Decopatch papier goedkoop verkrijgbaar

De grote voordelen van Decopatch papier zijn de hoge kwaliteit en de brede toepasbaarheid. Soms gebruiken hobbyisten ook wel eens de bovenste laag van servetten als decoupage-techniek, maar het eindresultaat laat dan vaak te wensen over. Decopatch papier goedkoop inkopen is daarom een veel betere optie.

Decopatch papier is makkelijker in gebruik en scheurt minder snel bij lijmen in vergelijking met decoupage servetten. Daarnaast zijn de kleuren mooier en levendiger en vervagen deze na verloop van tijd niet tot nauwelijks. Decopatch papier geeft in combinatie met Decopatch lijm simpelweg de best mogelijke resultaten.

Decopatch papier goedkoop kopen bij CreaPoint

Bent u een groot Decopatch liefhebber en wilt u uw Decopatch papier zo goedkoop mogelijk inslaan? Dan zullen de vele Decopatch artikelen in de online shop van CreaPoint zeker bij u in de smaak vallen. Voor mensen die meer willen leren over decopatchen, bieden wij daarnaast speciale workshops voor hobbyisten of zakelijke teambuilding aan.

Een speciale Decopatch workshop is een uitstekende manier om decoupage-technieken beter onder de knie te krijgen en tegelijkertijd een gezellige dag te beleven met vrienden of collega’s. Wilt u een medewerker spreken of vrijblijvend advies op maat ontvangen? Bel dan naar 074-8527053 of stuur een mailtje naar info@creapoint.nl.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-8527053

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.