Chalk-Art

Chalk Art:

Wat is Chalk Art?

Chalk Art of in het Nederlands krijtkunst is het gebruik van krijtstiften waarmee je de mooiste tekeningen kan maken op verschillende gladde ondergronden zoals het bekende schoolbord. Het is vergelijkbaar met kunst met pastelkleuren en gerelateerd aan de trottoirkunst waarbij de kunsternaars vaak krijt gebruiken. Het wordt vaak gebruikt in restaurants en winkels maar kan tegenwoordig ook heel goed thuis gebruikt worden of op scholen en KDV. 

Met onze Chalk markers en onze sjablonen die speciaal daarvoor ontworpen zijn,  tover je bijvoorbeeld de ramen om in ware kunstwerken. 

 

Waarom Chalk Art?

Chalk Art is op verschillende gladde oppervlakten toepasbaar en op een makkelijke manier kan je decoraties aanbrengen. Chalk Art is gewoon leuk om te doen en je hebt snel een mooi resultaat. Tijd voor een andere tekening? Geen probleem! De Chalk markers zijn op waterbasis en is makkelijk met water weer te verwijderen. 

Voor elk seizoen is er wel iets om te maken. Gebruik hiervoor onze handige sjablonen!

 Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Op welke ondergronden kan je Chalk Art gebruiken?

Chalk Art kan op veel ondergronden gebruikt worden. Op o.a. de welbekende schoolborden maar ook op glas is het heel geschikt. Denk aan ramen, deuren, vasen, stolpen, spiegels, vitrines etc. Belangrijk is dat de ondergrond schoon en vetvrij is zodat de chalkverf goed hecht.

Onderhoud en gebruik van de Chalk Markers

De Chalk markers hebben verder geen onderhoud nodig. Ze blijven lang goed mits op de juiste manier bewaard. Het is namelijk belangrijk dat je de Chalk markers na gebruik liggend bewaard. Mocht de punt toch wat ingedroogd zijn kan je de punt een beetje vochtig maken alvorens de Chalk Marker weer te gebruiken. Chalk Markers voor gebuik ook altijd eerst goed schudden. Voor een gelijikmatige kleurstroom de punt van de stift van tijd tot tijd opnieuw met chalk "dopen" door te pompen. Dus even op een stukje papier de punt van de stift naar binnen drukken (pompende beweging) zodat de punt de chalk weer volledig opgenomen heeft. De chalk verf droogt mooi mat op.

 

Chalk Art ook heel leuk voor kinderen

Kinderen vinden dit fantastisch om te doen! Geef ze een vel zwart tekenpapier of hebben ze een schoolbord (of gladde muur met schoolbordverf)? Dan kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan en met de Chalk markers de mooiste tekeningen maken. Wist je dat wij bij CreaPoint de Chalk markers in maar liefst 26 trendy kleuren hebben? 

En hoe leuk is het om samen met je kind(eren) in de aanloop naar kerst de ramen te versieren. Hier hebben ze later vast mooie herinneringen aan.

Voor elk seizoen is er wel iets om te maken. Gebruik hiervoor onze handige sjablonen!

 


Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling.  Klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-234 04 40

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.