Nieuwsitems

Waar krijg jij energie van? Terwijl hier de onweersbuien om het huis razen en het met bakken uit de lucht valt begin ik aan dit blog.

            "Het liefst hou ik even een winterslaap"

Herken je dat gevoel ook? Dat je gewoon totaal, maar dan bedoel ik ook écht, totaal geen energie hebt en alles gewoon te veel moeite lijkt te kosten. Je nergens zin aan hebt en het liefst de boel de boel wilt laten? Je eigenlijk alleen maar kan denken aan dat heerlijke bed wat boven op je staat te wachten? Je het liefst een soort van winterslaap wil houden? GELUKKIG, jij herkent het! Dan ben ik niet de enige. Pfff Nou, afgelopen weken had ik dat gevoel dus.

Wat helpt bij jou dan goed om weer dat energielevel een beetje op te krikken? Vertel mij jou gouden tip! Misschien heb jij zo’n goede oplossing dat ik die eens kan uitproberen.

Sinds gister heb ik mijn energiepeil gelukkig weer een beetje omhoog gekregen. Dankzij een een druk maar leuk weekend heb ik weer energie en voel ik mij minder moe!

Bij mij is de truc dat ik af en toe even wat leuks voor mezelf moet gaan doen. Waar ik dan ook maar zin in heb om dat moment. 

Zaterdag ben ik in een spontane bui samen met mijn moeder en zoontje naar de Brocante markt in het pittoreske Diepenheim geweest. Even rondstruinen en niet op de tijd hoeven letten. HEERLIJK! Veel leuke dingen gezien, maar oh wat jammer dat er best hoge prijzen gevraagd werden. Wie loopt er nu op zo'n markt met meer dan €100,- in de knip. Ik niet in elk geval, haha.Voor een waterfles/spuitfles betaalde je al snel € 45,-. Ne, Ik kreeg dus niet echt het idee dat ik wat leuks kon kopen wat mij het gevoel gaf een leuk koopje te hebben. Maar we hebben ons prima vermaakt! 
 

De zomer staat voor de deur, tijd voor de Brocante Parade Diepenheim! Gezellig struinen langs de vele stands met unieke brocante- en antiek items vanuit de hele wereld.

Zaterdag 28 mei komen ca 75 brocanteurs met de meest fantastische oude spullen naar landelijk Diepenheim. Het 900 jaar oude stadje wordt dan weer omgetoverd in een waar brocante paradijs. De perfecte plek om nog origineel antiek te bemachtigen vanuit de hele wereld.

Stel je voor: een dagje rondstruinen op zoek naar dat ene stuk servies, of meubel dat jouw verzameling compleet maakt. Onderwijl genietend van een kop koffie met eigengemaakte taart, nippend aan een glaasje wijn geserveerd vanuit een oude “ Eend” en luisterend naar muziek uit vervlogen tijden. Om vervolgens geheel uitgerust de route te vervolgen en huiswaarts te keren met allemaal mooie spullen.

De toegang is gratis. Natuurlijk is er muzikale omlijsting en kan er een hapje en drankje worden gekocht. De Brocante Parade begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur en vindt plaats in het centrum van Diepenheim.
 

                        

Bron:http://www.hofvantwenteinfo.nl/agenda-item/38549/Brocante-Parade-Diepenheim/#g69338

                     
Zondag ben ik met mijn schoonmoeder naar de Libelle Zomerweek geweest. Voor het eerst. Maar mensen.....WAT IS DAT LEUK!!!!! En gezellig.

Wij waren mooi op tijd, tegen 10:15u parkeerden wij de auto. En wat is dit evenement tot in de puntjes goed geregeld zeg. De file naar de parkeerplaats was goed te doen. We konden de auto best snel kwijt. De pendelbussen stonden op zo'n 20 m. van de auto al te wachten om ons naar één van de 3 ingangen te brengen. Dit busritje duurde max. 10 minuten. En ook bij de ingang stroomde het lekker door en was er geen gevoel van lang wachten. En zo was het met alles zo! Er waren voldoende toiletten aanwezig. En in de restaurants voldoende zitplaatsen. Het was echt groots opgezet. En de aankleding was ook erg mooi gedaan en tot in de kleinste details uitgewerkt. Het klopte gewoon tot in de puntjes. TOP! 


"Hoe langer ik er rondt liep hoe blijer en fijner ik mij ging voelen. Overal waren leuk dingen te zien, te proeven of te doen." 

Waar ik een dag eerder op de Brocante markt in Diepenheim niet het gevoel had leuke koopjes te hebben, kreeg ik dat hier juist wel! 

Ik lees op de site van Libelle dat er zondag 8.700 mensen zijn geweest. Maar het gevoel dat er zoveel mensen waren, heb ik op die dag niet ervaren. Ik heb mij hier prima vermaakt. Ik heb een leuke modeshow gezien en stond zelfs even oog in oog met Lange Frans. Wij hebben de hele dag nodig gehad om één keer helemaal rond te gaan en dan nóg heb ik niet alles gezien :D

Máár met een voldaan gevoel gingen wij bepakt en bezakt weer naar huis. 


"Van dit soort evenementen krijg ik weer ernergie"
 

Libelle Zomerweek trekt ruim 84.000 bezoekers


Laatste update: 29-05-2016 18:03

Door 

Deel dit


Foto: ANP

De Libelle Zomerweek die afgelopen week in Almere werd gehouden, heeft volgens de organisatie 84.300 bezoekers getrokken. Vorig jaar waren dat er ongeveer 83.000.

De twintigste editie van de zomerweek, die zondag werd afgesloten, vond zoals vanouds plaats op het Almeerderstrand. Onderdeel van de week waren onder meer dagelijkse interviews van columniste Ebru Umar met politici. Zij sprak onder meer met Sybrand Buma (CDA), Jesse Klaver (GroenLinks) en vice-premier Lodewijk Asscher (PvdA). Ook waren er veel optredens van onder meer De 3J’s, Lange Frans en Jeroen van der Boom, metamorfoses, (woon)winkeltjes en culinaire workshops.

Bron: http://nieuws.nl/algemeen/20160529/libelle-zomerweek-trekt-ruim-84-000-bezoekers/

 
 
  Marcia de Jong     30-05-2016 20:59     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Theo -  01-06-2016

Lekker snaaien op de Tong Tong Fair geeft ook wr energie!

 Heleen -  30-05-2016

Mijn energietip? Het zwembad! Het lastige is: hoe groter de dip, hoe minder zin ik heb om erheen te gaan. En ook: hoe blijer ik vervolgens terug kom. Als het mag wil ik volgend jaar misschien wel mee naar de Zomerweek.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Spaar voor korting

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. klik hier voor meer informatie.
 

WebwinkelKeur lid, vertrouwd online kopen.


Lees hier onze klantenervaringen.
Keurmerk webwinkel


 

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons mailen naar info@creapoint.nl 
of bellen op 074-234 04 40

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 14:00 uur. Of gebruik ons contactformulier
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.